foto

René Eljon

  • nar. 2.6.1953 (66 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 New Kids Turbo
2009 Amsterdam
2002 Pietje Bell
1996 JuJu
1994 Wildgroei
1992 Rooksporen

TV seriály

2008 Deadline (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
1999 Schoon goed (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky