foto

John Virke

  • nar. 28.7.1947 (72 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 August (TV film)
1999 Trettondagsafton (TV film)
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
Ivar Kreuger (TV film)
Muntra fruarna i Windsor (TV film)
Stormen (TV film)
1996 Potatishandlaren (TV film)
1994 Sommarmord
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
1983 Hustruskolan (TV film)
1959 Himmel och pannkaka

TV seriály

2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
2005 Livet enligt Rosa (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2000 Herr von Hancken (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1988 Ika i rutan (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky