foto

Cor van Rijn

  • nar. 29.4.1929
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 4.8.2018 (89 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Het bittere kruid
1984 Lupiči v Zoo
1982 A Time to Die
1981 Come-Back
1979 Martijn en de magiër
1978 Doodzonde
1977 Adelbert
Picknick
1975 Kind van de zon
Rooie Sien
1972 VD

TV seriály

1990 De brug (TV seriál)
1977 Tussen wal en schip (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky