foto

Heidrun Britta Thomas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Rosamunde Pilcher: Kandidáti na lásku (TV film)
2002 Zkouška lásky (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1987 Viereck, Das (TV film)
1983 Garten, Der (TV film)

TV seriály

2007 Plavba snů (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Nierenspende (S03E22)
Rivalen (S03E20)
další epizody (6)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Arzt zum Nulltarif (S03E07)
Auf Leben und Tod (S03E05)
další epizody (9)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Vermächtnis (S02E09)
Besuch aus Kanada (S02E07)
Intrigen (S02E05)
další epizody (7)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (10)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky