foto

Štefan Turňa

  • nar. 20.5.1938
    Čierny Balog, Slovensko, Československo
  • zem. 16.7.2004 (66 let)
    Banská Bystrica, Banskobystrický, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Akcia Edelstein
1980 Hodiny
1979 Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
Pustý dvor
1977 Penelopa
Počúvajme slnko (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
1974 Kronika (TV film)
Kto odchádza v daždi...
1972 Zajtra bude neskoro

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace