foto

Milan Duda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1979 Požehnaný věk (TV film)
1974 Život není sen, moje milá... (TV film)
1971 Stříbrná šestka (TV film)
1970 Hans mezi Petrem a Svenem (TV film)
Očitý svědek (TV film)
Podzim (TV film)
Římanka (TV film)
1969 Babbitt (TV film)
Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
Kníže (TV film)
Ptáček (TV film)
Šťastný Jim (TV film)
1968 Jdi za zeleným světlem (TV film)

Divadelní záznam

1974 Matka (divadelní záznam)
Návrat do pekla (divadelní záznam)
1972 Boj se stínem (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky