foto

Joseph Lejtes

  • nar. 22.11.1901
    Warszawa, Polsko, Ruské impérium
  • zem. 27.5.1983 (81 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1968 Counterfeit Killer, The
1967 Valley of Mystery (TV film)
1952 Kirya Ne'emana
1949 Ein Breira
1938 Granica
Kościuszko pod Racławicami
1936 Róza
1934 Corka generala Pankratowa
Mlody las

TV seriály

1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1954 Passion
1952 Kirya Ne'emana
1938 Granica
1936 Róza
1934 Mlody las

Producentská filmografie

Filmy

1952 Kirya Ne'emana
1949 Ein Breira

TV seriály

1961 The Dick Powell Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace