foto

Marcel Hendrickx

  • nar. 26.12.1920
    Temse, Belgie
  • zem. 28.5.1981 (60 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Onweersvogel, De (TV film)
1978 Opgezet staat netjes (TV film)
1977 Geloof, hoop en liefde (TV film)
1976 Danstent, De (TV film)
De herberg in het misverstand (TV film)
1974 Golden Ophelia
1969 Klucht van de brave moordenaar (TV film)
1968 Luitenant Tenant (TV film)
1967 De zoemende muzikant (TV film)
1964 Tim Frazer jagt den geheimnisvollen Mister X
1962 Ordonnans, De
1957 Wat doen we met de liefde?

TV seriály

1974 Centraal station (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)
1971 Zwaard van Ardoewaan, Het (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)
1965 Axel Nort (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky