foto

Václav Šuplata

  • nar. 16.7.1956 (63 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Lízankové kráľovstvo (TV film)
1995 Päť zázračníkov (TV film)
1992 Kráľovstvo o rozprávke (TV film)
1991 Rozprávka rozprávok (TV film)
1990 Modrý Jonatán (TV film)
1987 Modré kráľovstvo (TV film)

TV seriály

1996 Bol raz jeden zámoček, bol raz jeden hrad (TV seriál)
1994 Prečo (TV seriál)
1984 Bolo to dávno, pradávno... (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tu žijú levy (TV film)
1991 Rozprávka rozprávok (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky