foto

Rixt Leddy

  • nar. 5.5.1976 (43 let)
    Nijmegen, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Holky na hřišti
2006 Černá kniha

TV seriály

2010 Vrijland (TV seriál)
2008 Wolfseinde (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky