foto

Gaby Milder

  • nar. 20.10.1973 (46 let)
    Nijmegen, Overijssel, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Boy Ecury

TV seriály

2012 Moordvrouw (TV seriál)
2007 Spangas (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky