foto

Diana Lázaro

  • nar. 13.4.1971 (48 let)
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jefe
2013 Faraday
Working Progres
2012 Zásahová jednotka č. 7
2003 Loď smrti
2001 Nómadas
1999 Novios
1997 Solo en la Buhardilla

TV seriály

2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2005 Obsesión (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1997 Señor Alcalde (TV seriál)
Tam, kde vychází slunce (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Working Progres

Host

TV pořady

1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky