foto

Karol Obara

  • nar. 1978
    Kielce, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Immigration Game
Kryo
2013 Zu Risiken und Nebenwirkungen (studentský film)
2012 Klauberger
Pavels letzter Schuss (studentský film)
2011 a.kukuřice (studentský film)
2010 The Final Fax
2009 Das Schuhwerk von Soldaten (studentský film)
Der böse Wolf
Personenschaden (studentský film)
2008 Schnitzeljagd (studentský film)

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky