foto

Saskia Temmink

  • nar. 17.5.1968 (51 let)
    Maastricht, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 De Nieuwe Wereld
2007 MissiePoo16
2003 Vlucht der verbeelding
2001 De grot
2000 Lek
1995 Tot ziens

TV seriály

2017 De 12 van Oldenheim (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Bij nader inzien (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)

Dokumentární

1990 Ghatak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky