foto

Juan Carlos Cueto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Tierra de lobos (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Águila roja (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (16)
2008 Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 Casi perfectos (TV seriál)
Mis adorables vecinos (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 El grupo (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Mesa para cinco (TV seriál)
2004 Casi perfectos (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
2000 El grupo (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace