foto

Roef Ragas

  • nar. 25.5.1965
    Harderwijk, Gelderland, Nizozemsko
  • zem. 30.8.2007 (42 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
Štětcem osudu (TV film)
2002 Pietje Bell
2001 First Child on the Moon
Necrocam
2000 De belager (TV film)
De zwarte meteoor
Total Loss
1999 Maten (TV film)
Missing Link
Vicious Circle (TV film)
1998 Celluloid blues
De Poolse bruid
Ivoren wachters (TV film)
1997 Arends (TV film)
De fiets
De verstekeling
Gitanes
In het belang van de staat (TV film)
Superhvězdy
1996 De nieuwe moeder
De zeemeerman
JuJu
Mijn moeder heeft ook een pistool
Prolomit vlny
Red Rain
1995 De schaduwlopers
1993 Hartverscheurend
Richting Engeland
1992 Turk uit Italie, Een

TV seriály

2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Trauma 24/7 (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Voor hete vuren (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Dokumentární

1995 Mykosch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky