foto

Sergej Astachov

  • nar. 3.4.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 S 8 marta, mužčiny!

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Nyrjalščica za žemčugom (TV seriál)
2017 Operacija Muchabbat (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Vojna i mir (S03E20)
Korol (S03E19)
Vybiraja storonu (S03E18)
další epizody (9)
2013 SašaTaňa (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky