foto

Raisa Koňuchova

  • nar. 20.7.1941
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 7.2.2012 (70 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 RePePe
2011 Jolki 2
2009 Laskovyj maj
2007 Georg
1973 Dopis z mládí
1963 Eto slučilos v milicii
1962 Lidé a zvířata
1961 Komandirovka

TV seriály

2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Na zdorovje (S02E22)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Pautina (TV seriál)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Episode 65 (E65)
Atlantida (TV seriál)
Experty (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Tajna (S02E19)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky