foto

Innokentij Tarabara

  • nar. 18.3.1961 (58 let)
    Chelyabinsk, Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prodavec igrušek
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2010 Ment v zakoně 2: Ně ždi menja, mama, chorošego syna (TV film)
Naša Russia. Jajca Suďby
2008 Egoist (TV film)
2006 Nikto ně znajet pro sex
Čelověk bezvozvratnyj
1992 Detonator
1987 Vybor

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Zvezdnyj čas (S02E14)
Advokat (TV seriál)
Isporčennyj tělefon (S09E33)
2015 Tretij pojedinok (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E09)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Igruški (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Krizis doverija (E58)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Podstava Dikogo (S01E15)
Krem (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Dikaja žurnalistka (E06)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
I stalo ich troje (E50)
Domrabotnica po vyzovu (E49)
Ssora (E48)
další epizody (50)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Vybor (S02E01)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Smjagčajuščeje obstojatělstvo (S03E05)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Žurnalistskoje rassledovanije (S03E02)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace