foto

Viera Stachová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1990 Kým ľúbim
1988 Orechové škrupinky (TV film)
1987 Večná doba chvíle (TV film)
1985 Pro forma... (TV film)
1984 Haló, mami! (TV film)
1983 Svadba bude (TV film)
Upratovanie (TV film)
1982 Farba tvojich očí (TV film)
1976 Poľovnícky trojlístok (TV film)
1974 Koncert pre električku (TV film)
1973 Škoda lásky (TV film)

TV seriály

1973 Babička to zariadi (TV seriál)
Fabrika Italiana (E03)
Veľký obchod (E02)
Iba malý darček (E01)

TV pořady

1988 Revue jedného herca: V osudí osudu (TV pořad)
1987 Bál s Malokarpatskou kapelou (TV pořad)
Snehové sypané (TV pořad)
1981 Ľahký kabát mladosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky