foto

Valerie Allen

  • nar. 10.2.1936
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.6.2013 (77 let)
    Woodland Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Co se vlastně stalo tetě Alici?
1967 Borgia Stick, The (TV film)
Come Spy with Me
1964 Devil's Bedroom, The
1963 Shotgun Wedding
1960 Bells Are Ringing
1959 Noční rozhovor
The Five Pennies
1958 Hot Spell
I Married a Monster from Outer Space
1957 Omar Khayyam
The Joker Is Wild
1956 Hollywood or Bust
Pardners
That Certain Feeling
The Birds and the Bees

TV seriály

1968 The Mod Squad (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace