foto

Rudi Teichmann

  • nar. 8.9.1955 (63 let)
    Wiesbaden, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Taxi
2012 Dva životy
1999 Míč
1991 ...bis Montagmorgen (TV film)
1989 Die weißen Zwerge (TV film)

TV seriály

1997 Die Rechte der Kinder (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Karfunkel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace