foto

Masakazu Suzuki

  • nar. 27.1.1971 (48 let)
    Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Gundress

TV seriály

2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
2006 Sasami: Mahó šódžo club (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club 2 (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
Patapata hikósen no bóken (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace