foto

Himeko Tója

  • nar. 11.2.1991 (29 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tokyo City Girl
2011 Paradaisu kisu
2007 Itsuka no kimi e
2005 Furyo shonen no yume

TV seriály

2015 Soredemo Boku wa Kimi ga Suki (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
2006 Sasami: Mahó šódžo club (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky