foto

Samuel Fontányi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Póza (TV film)
1991 Ženské oddelenie (TV film)
1989 Hovoriť na Silvestra pravdu (TV film)
1988 Ženatý cez deň, slobodný v noci (TV film)
1986 Posledná zastávka (TV film)
Počúvaj tú melódiu (TV film)
1984 Veľká noc (TV film)
1974 Mína z Barnhelmu (TV film)

TV pořady

1989 Piesne Ďura Berkyho-Paľača (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace