foto

Heinz Holecek

  • nar. 13.8.1938
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 13.4.2012 (73 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1987 Král valčíků
1972 Fledermaus, Die
1966 Boccaccio (TV film)
1963 Die Zauberflöte (TV film)

TV seriály

1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1972 Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1968 Ein Lied aus Wien (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Musikantenstadl (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 Die große Glocke (TV pořad)
Hereinspaziert ins neue Jahr - Silvester mit Heinz Conrads (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky