foto

Markus Stolberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Bouře v srdci (TV film)
1994 Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1991 Erfolg
1989 Zwei Frauen
1986 Die Reise
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
1979 Erste Polka, Die

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Pension Corona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace