foto

Debbie O’Malley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Hra (TV seriál)
2013 The Guilty (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Intent (S05E05)
The Wrong Man (S05E01)
2007 Holby Blue (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace