foto

Magdalena Grazewicz

  • nar. 1977
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Hopscotch (studentský film)
2013 I AM JUST FINE
2012 Die Essenz des Guten
Heimkommen
2011 Karussell (studentský film)

TV seriály

2019 Dead End (TV seriál)
2014 Friesland (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2019 Friesland (TV seriál) - kniha
Hand und Fuß (E09) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky