foto

Martin R. Neumann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Irgendwas bleibt immer (TV film)
2012 Idiotentest (TV film)
2010 Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Ihr mich auch (TV film)
Případ Andropov (TV film)
2006 Krieg der Frauen (TV film)
2005 Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Stärker als der Tod (TV film)
2003 Spital in Angst (TV film)
1995 Auf dünnem Eis (TV film)
1994 Lemgo (TV film)

TV seriály

2019 Friesland (TV seriál)
Hand und Fuß (E09)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Prognose Mord (E59)
Morderney (E58)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Die fünfte Gewalt (E54)
Der Betreuer (E53)
2016 Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E51)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Wilsberg (TV seriál)
Das Geld der Anderen (E43)
2013 Stralsund (TV seriál)
Tödliches Versprechen (E04)
Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
Die Entführung (E37)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
Tote Hose (E32)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
Falsches Spiel (E17)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Todesengel (E14)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Letzter Ausweg Mord (E09)
2001 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (E04)
1998 Siska (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky