foto

Alexandr Gerasimov

  • nar. 23.8.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sled tigra (TV film)
2013 Osobyj slučaj
2007 1612: Kronika smutných časů
2004 Francuz (TV film)

TV seriály

2017 Specialist (TV seriál)
2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Cena tabletki (S09E08)
2013 Družba narodov (TV seriál)
2012 Kremeň (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Ekzamen (S02E14)
2010 Ment v zakoně (TV seriál)
Marionětka (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky