foto

François Le Roux

  • nar. 30.10.1955 (63 let)
    Rennes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Leçon de piano
Mélanie
2004 Velkovévodkyně z Gerolsteinu (divadelní záznam)
2000 Belle Hélène, La (divadelní záznam)
1994 Prinz von Homburg, Der (TV film)
Roméo et Juliette (TV film)
1985 Orfeo
1984 Georges Bizet: Carmen

TV seriály

1982 On sort ce soir (TV seriál)

Dokumentární

2003 Gala Jean-Philippe Rameau - Concert du 20ème anniversaire des Musiciens du Louvre (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky