foto

Ryszard Turbiasz

  • nar. 1953
    Lublin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dossier K.
2008 Levý břeh
2001 Verboden te zuchten
Îles flottantes
1996 Président et la garde-barrière, Le (TV film)
1995 Manneken Pis
1993 Aan zee

TV seriály

2012 Clan (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky