foto

Mandie Fletcher

  • nar. 27.12.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Mopsík k zulíbání
2016 Naprosto dokonalé
1994 Vraždit je snadné
1992 Narozená pro fotbal (TV film)
1989 Shalom Joan Collins (TV film)
Stone Age, The (TV film)

TV seriály

2014 Miranda (TV seriál)
Opona padá (S04E02)
Říkám ano, ale komu? (S04E01)
2012 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Olympics (S06E03)
Job (S06E02)
2011 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Identity (S06E01)
2006 Complete Guide to Parenting, The (TV seriál)
Jam & Jerusalem (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Smoke Wrings (S07E09)
1989 4 Play (TV seriál)
Desmond's (TV seriál)
1988 No Frills (TV seriál)
1987 Černá zmije (TV seriál)
Duel a dualita (S03E06)
Žně a ženich (S03E05)
Sen a senilita (S03E04)
další epizody (6)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Okovy (S02E06)
Pivo (S02E05)
Peníze (S02E04)
další epizody (6)
1985 Screen One (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Fainthearted Feminist, The (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky