foto

Sven Gyldmark

  • nar. 21.4.1904
    Søllerød, Dánsko
  • zem. 5.10.1981 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Sestřiny děti na sněhu
1975 Sønnen fra vingården
1974 Nøddebo præstegård
1973 Fætrene på Torndal
1971 Far til fire i højt humør
Guld til præriens skrappe drenge
1970 Præriens skrappe drenge
1969 Mig og min lillebror og Bølle
Ta' lidt solskin
1968 Já, žena II
Mig og min lillebror og storsmuglerne
1967 Brødrene på Uglegaarden
1966 Jeg - en elsker
Krybskytterne på Næsbygaard
1965 Een pige og 39 sømænd
En ven i bolignøden
Jeg - en kvinde
Næsbygaards arving
1964 Alt for kvinden
Kampen om Næsbygård
Premiere i helvede
1963 Sikke'n familie
Støv for alle pengene
1962 Der brænder en ild
Det stod i avisen
Det støver stadig
Han, Hun, Dirch og Dario
Lykkens musikanter
Rikki og mændene
Venus fra Vestø
1961 Den grønne elevator
Far til fire med fuld musik
Løgn og løvebrøl
Min kone fra Paris
Peters baby
1960 Baronka z benzínové pumpy
Det skete på Møllegården
Kvindelist og kærlighed
Sømand i knibe
1959 Charles' tante
Far til fire på Bornholm
Onkel Bill fra New York
Vi er allesammen tossede
1958 Far til fire og ulveungerne
Lyssky transport gennem Danmark
Mariannes bryllup
Mor skal giftes
Styrmand Karlsen
Vagabonderne på Bakkegaarden
Verdens rigeste pige
1957 Amor i telefonen
Bundfald
Der var engang en gade
Far til fire og onkel Sofus
Mig og min familie
Tag til marked i Fjordby
Tre piger fra Jylland
1956 Far til fire i byen
Flintesønnerne
Færgekroen
Kristiane af Marstal
Tante Tut fra Paris
Taxa K 1640 efterlyses
1955 Altid ballade
Der kom en dag
Det var på Rundetårn
Far til fire på landet
Min datter Nelly
Mod og mandshjerte
Tre finder en kro
1954 Arvingen
En sømand går i land
Far til fire i sneen
Hendes store aften
I kongens klæ'r
Sukceskomponisten
1953 Den gamle mølle på Mols
Far til fire
Farlig ungdom
Fløjtespilleren
Min søn Peter
Ved Kongelunden...
1952 Avismanden
Det store løb
Husmandstøsen
Rekrut 67, Petersen
Ta' Pelle med
Vejrhanen
1951 Bag de røde porte
Det gamle guld
Det sande ansigt
Dorte
Fodboldpræsten
Fra den gamle Købmandsgaard
Hold fingrene fra mor
Vores fjerde far
1950 Café Paradis
De røde heste
Den opvakte jomfru
Historien om Hjortholm
I gabestokken
Mosekongen
1949 Den stjålne minister
Det gælder os alle
Vi vil ha' et barn
1948 Hr. Petit
Støt står den danske sømand
1947 Familien Swedenhielm
Jag älskar dig, Karlsson!
Lise kommer til Byen
Røverne fra Rold
1946 Hans store aften
Jeg elsker en anden
Saa mødes vi hos Tove
1945 Affæren Birte
De kloge og vi gale
De røde enge
Panik i familien
1944 Bedstemor går amok
Det kære København
Elly Petersen
Frihed, lighed og Louise
Teatertosset
1943 Det brændende spørgsmål
Det ender med bryllup
Drama på slottet
Ebberød Bank
En pige uden lige
Hans Onsdagsveninde
Jeg mødte en morder
Op med humøret
1942 Afsporet
Frk. Vildkat
Lykken kommer
Søren Søndervold
Ta' briller på
Tyrannens fald
1937 Plat eller krone

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky