foto

Joachim Schweizer

  • nar. 29.3.1963 (56 let)
    Loffenau, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 BlitzBlank (TV film)
2011 Hlava rodiny (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Within the Whirlwind
2007 Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2006 Drážďany (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
2004 Stauffenberg (TV film)
2001 Wie Feuer und Flamme
1997 Leben in Angst (TV film)
1989 Unbedingt ein Neger
1988 Herbstmilch

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Mädchen auf dem Schwebebalken (S06E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední velká rána (S10E07)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky