foto

Alexandr Dubina

  • nar. 22.1.1957 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Něbo padšich
2012 Avgust. Vosmogo
2008 Platon
2002 Bašmačnik
1998 Lazebník sibiřský
1995 Moskovskije kanikuly
1992 Tridcatovo uničtožiť!
1989 Serdce ně kameň (TV film)

TV seriály

2018 Děkabristka (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Mor (E14)
Zatemnění (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Strelba navskidku (S01E06)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Kňaz (E27)
Aděpty (E26)
další epizody (9)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Najezd (S03E18)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Tancy marionětok (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
2011 Čas Volkova (TV seriál)
Šou dolžno prodolžaťsja (S05E32)
Voditěl po vyzovu (S05E29)
Era vodoleja (S05E28)
další epizody (25)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Kukušonok (E07)
Něbo v ogně (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Pantomima (S04E23)
Mať (S04E21)
Odnim udarom (S04E19)
další epizody (13)
2009 Admiral (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Led (S03E35)
Dědalus (S03E34)
Raspylitěl (S03E33)
další epizody (32)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dočka (S02E20)
Studěntka (S02E11)
Tajny ozera (S02E08)
další epizody (5)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Žizň v dolg (S02E17)
Čas Volkova (TV seriál)
Kitajskij sled (S01E27)
Snajper. Časť 2 (S01E21)
Snajper. Časť 1 (S01E20)
další epizody (11)
Advokat (TV seriál)
Dětskije igry (S03E12)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Klinok (S01E16)
2001 Syščiki (TV seriál)
Okťabrenok s samoletikom (S01E02)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky