foto

Viktorija Ajzentir

  • nar. 10.4.1977 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Na kryše mira
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
1999 Moskva
1996 Children of Captain Grant, The

TV seriály

2012 Samara (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace