foto

Alexandr Girenok

  • nar. 31.12.1986 (33 let)
    Orsha, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Otogrej moje serdce (TV film)
2015 Dabl Trabl
The Code of Cain
2014 S 8 marta, mužčiny!
2013 Čužoje lico (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
2008 Šviháci

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Kačeli (TV seriál)
Založnica (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Vračicha (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Nasledstvo (E06)
2012 Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Chudožnik, čto risujet bol (E09)
Kod dostupa (E08)
Školnoje ČP (E07)
další epizody (6)
2010 1942 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Sud (TV seriál)
Maršrutka (E12)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky