foto

Igor Děnisov

  • nar. 25.6.1959 (60 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Těň vraga
2014 Ujezdnaja drama (TV film)
2013 Čužoje lico (TV film)
2011 Eta ženščina ko mně (TV film)
2010 Brestská pevnost
2009 Dněprovskij rubež
Pop
2006 Únik z kruhu
1998 Kontrakt so smerťju

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (11)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
Galina (TV seriál)
Kaspij 24 (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Iskušenije (TV seriál)
Mať za syna (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Vybor (TV seriál)
Založnica (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Dolgi sovesti (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pečeně s predskazanijem (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Ně pokidaj meňa (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Mesto prestuplenija (E01)
Syn otca narodov (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Sluchač (S01E25)
Četyre vremeni leta (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Gadanije pri svečach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Uskolzajuščaja krasota (E14)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Bamper (S01E02)
Vyzov (TV seriál)
Sem synovej Nga (S03E03)
2006 Major Větrov (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Děti Vaňjuchina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky