Reklama

Reklama

Minase Jaširo

Minase Jaširo

Biografie

Minase Yashiro se narodila 3. února 1985 v preferenci Gifu na ostrově Honshū v Japonsku. Poprvé se objevila na veřejnosti jako plavková modelka v roce 2006. V témže roce vydala své první DVD s názvem MINASE Minakuru. Mezi začátkem roku 2006 a 2009 vydala celkem 10 svých DVD, na kterých se předvádí v plavkách, což je v Japonsku velmi populární artikl.

Yashiro se objevila v mnoha televizních pořadech jako jsou SPORTS EYE ESPN na kanálu SkyPerfectTV, IDOL STAR na ENTA!371 nebo SABADOL! na TV Tokyo. Objevila se také v řadě japonských magazínů jako Weekly Young Jump, Flash Exciting, Monthly Gon a Weekly Asahi Geinō. V roce 2007 se stala jednou ze tří vítězek soutěže Sanyo Image Girl. Vítězky se staly třetí generací "Miss Marine-Chan" což jsou dívky, které se stanou reklamní tváří společnosti Sanyo Bussan, která vyrábí výherní automaty.

Yashiro si zkusila svou první filmovou roli ve snímku KATAUDE MASHIN GARU z roku 2008, kde hraje středoškolačku Ami, která se rotačním kulometem místo paže vydá na vražednou pouť za pomstou smrti svého bratra.

Lukáš "Ruuzha" Růžička

Herečka

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno