foto

Carmen de la Maza

  • nar. 23.8.1940 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Všechno, co chceš
2004 Asombroso mundo de Borjamari y Pocholo, El
1997 Airbag
1996 Más allá del jardín
1982 En septiembre
1981 Próxima estación, La
1977 Casa Manchada
1975 De profesión: polígamo
Pájaros de Baden-Baden, Los
1964 Proceso a la conciencia
1962 Canción de juventud

TV seriály

2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Memoria del agua, La (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2005 Pasado es mañana, El (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Verdad de Laura, La (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1987 Juncal (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Telecomedia (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Obra completa (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Fábulas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1966 Los encuentros (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Dokumentární

1967 El agua que has de beber

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky