foto

Marcia Lewis

  • nar. 8.8.1938
    Melrose, Massachusetts, USA
  • zem. 21.12.2010 (72 let)
    Brentwood, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Sestup Orfeův (TV film)
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1984 Ledoví piráti
1981 Night Warning
1979 When She Was Bad... (TV film)
1977 Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
1974 Great Ice Rip-Off, The (TV film)

TV seriály

1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1980 Goodtime Girls (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
Working Stiffs (TV seriál)
1978 Who's Watching the Kids (TV seriál)
1976 Big John, Little John (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky