foto

Matthew Géczy

  • nar. 23.8.1964 (56 let)
    Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jimmy P.
2010 Accusé Mendès France (TV film)
2009 Envoyés très spéciaux
2008 8th Wonderland
Poslední služba
2006 L'équilibre de la terreur
2004 Můj miláček ráže 6,65
Opičí agent
San Antonio
2002 Femme Fatale
2001 Roman de Lulu, Le
1997 Sázka
1996 Sixième classique (TV film)

TV seriály

2019 No-No (TV seriál)
2018 Thanksgiving (TV seriál)
Les Masques (E03)
2016 Miss Moon (TV seriál)
C'est pas de la tarte (E52)
Zombie d’amour (E51)
Pédalo circus (E50)
další epizody (52)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place Vendôme (E05)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Le collège des coeurs brisés (TV seriál)
1987 Chahut-bahut (TV seriál)
1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky