foto

Richard Goolden

  • nar. 23.2.1895
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.6.1981 (86 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Joseph Andrews
1970 Ještě jednou
1965 Milostná dobrodružství Moll Flandersové
1962 In the Doghouse
1957 Weapon, The
1953 Heights of Danger
1951 Tomb with a View, A
1949 Vengeance Is Mine
1947 Happiest Days of Your Life, The (TV film)
1946 Pool of Contentment
1944 Headline
1939 Shall We Join the Ladies? (TV film)
Tempest, The (TV film)
Two Days to Live
1938 Meet Mr. Penny
1937 School for Husbands
Television Talent
1935 Once in a New Moon

TV seriály

1980 Cribb (TV seriál)
History of Mr. Polly, The (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Lance at Large (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Shadow Squad (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace