foto

Kurt Fischer-Fehling

  • nar. 15.12.1904
    Bromberg (Bydgoszcz, Polsko), Preußen, Německá říše
  • zem. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Zeitsperre (TV film)
1964 Amédée - oder Die Kunst des Schuhputzens (TV film)
1962 Život Galileův (TV film)
1958 Stahlnetz - Mordfall Oberhausen (TV film)
Stahlnetz - Sechs unter Verdacht (TV film)
1957 Die Festung (divadelní záznam)
Die Sache mit Kasanzew (divadelní záznam)
1955 Falsch verbunden (divadelní záznam)
Verlorene Söhne (TV film)
1954 Der Briefträger ging vorbei (TV film)
Der Teufel fährt in der 3. Klasse (TV film)
Die Spieler (divadelní záznam)
Eskapade (TV film)
1941 Jungens
1939 Die fremde Frau
1936 Ein seltsamer Gast
Onkel Bräsig
1935 Das Mädchen vom Moorhof

TV seriály

1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace