foto

Sabine Timmermann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
2018 Urlaub mit Mama (TV film)
2017 Zwei Bauern und kein Land (TV film)
2016 Die Hochzeit meiner Eltern (TV film)
Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
2014 Frauen verstehen (TV film)
Stille Nächte (TV film)
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Den Tagen mehr Leben! (TV film)
2009 Mama kommt! (TV film)
2008 Annas Geheimnis (TV film)
Hurenkinder (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
Meine bezaubernde Nanny (TV film)
Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
2005 Liebe wie am ersten Tag (TV film)
2003 Königskinder (TV film)
2002 Juls Freundin (TV film)
2001 Babykram ist Männersache (TV film)
2000 Halt mich fest! (TV film)
Krieger und Liebhaber (TV film)
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
1998 Die Unschuld der Krähen (TV film)

TV seriály

2016 Láska u fjordu (TV seriál)
Štěstí na dosah (E10)
2015 Láska u fjordu (TV seriál)
Rodinné pouto (E09)
2013 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der ganz große Fisch (E02)
Láska u fjordu (TV seriál)
V zajetí lásky (E07)
Letní bouře (E06)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
Láska u fjordu (TV seriál)
Nečekané vzplanutí (E05)
2011 Láska u fjordu (TV seriál)
Dcera dvou matek (E04)
Návrat domů (E03)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Letní příběh lásky (E02)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky