foto

Stefan Brentle

  • nar. 4.7.1972 (47 let)
    Bruchsal, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Freundin meiner Mutter (TV film)
Goliath 96
2017 Cesta za černými rytíři

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace