foto

Gabriele Streichahn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Verflixte gute Fee (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1979 Ber si příklad z Evelíny (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)

TV seriály

1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky