foto

Marga Heiden

  • nar. 29.11.1921
    Schwerin, Mecklenburg-Schwerin, Německá říše
  • zem. 1.12.2013 (92 let)
    Schwerin, Mecklenburg-Vorpommern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Polizeiruf 110 - Bullerjahn (TV film)
1991 Heute sterben immer nur die anderen
Tandem (TV film)
1988 Poslední kapitola
1984 Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
1982 Zahl bar, wenn du kannst (TV film)
1976 Mann gegen Mann

TV seriály

1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1999 Dinner for one - up Platt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky